Založ si blog

Požiar objektu s autobusmi v Nových Zámkoch spôsobil Srb. Kotlebovci takmer zvolali protest.

Tento článok je písaný ako hoax. Ale viete ako. Každý hoax sa za istý čas stane praUdou. Alebo aj nie.

Plamene zničili všetko, čo im stálo v ceste. Podľa najnovších informácií požiar spôsobil občan cudzej národnosti, škody sú nevyčísliteľné.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/660904-nicive-inferno-plamene-znicili-v-novych-zamkoch-kamion-i-halu-skoda-je-milionova/

Aj preto sa Marián Kotleba rozhodol, že do Nových Zámkov zvolá na stredu protest proti neprispôsobivým migrantom, ktorí tu robia bordel.

„Je to neuveriteľné. Presne na toto sme upozorňovali celé roky. Podľa mojich dobrých kontaktov bol podpaľač ukrajinskej národnosti. Toto sme chceli Slováci? Kedy si budú cudzinci vážiť našu kultúru a majetok? Prídu si sem na BMWčkách, všetko im dáme zadarmo a oni sa nám takto odvďačia? Slovák, zatni päste. Slovensko si berieme späť! Vidíme sa v stredu na proteste v Nových Zámkoch!“ – napísal Kotleba na sociálnej sieti.

Po istom čase vyšetrovania tohto požiaru sa zistilo, že podpaľač nebol Ukrajinec, ale Srb. Tieto informácie sa dostali aj pod status Kotlebu, kde mu fanúšikovia písali množstvo komentárov:

„Pán Kotleba, máte zlé informácie, ukázalo sa, že vinník je srbskej národnosti. Čo teraz?“ – napísal fanúšik Juraj.

Po pár hodinách sa Marián Kotleba opäť vyjadril statusom na sociálnej sieti.

„Vážení priatelia, protest v Nových Zámkoch musíme zrušiť. Zistili sme, že podpaľač nebol Ukrajinec a dokonca ani Róm. Z dôvodu, že sú Srbi najbližší priatelia Rusov a tí sú zas naši najbližší priatelia, sa nebudeme priživovať na nešťastí huckaním jednoduchého davu proti menšinám žijúcim na Slovensku. Ďakujem za pochopenie.“

napísal autor média Okuliare dole 20.3.2023

Halóó, je tu niekto? Či už je každý po smrti?

20.03.2023

Slovensko si prežilo za posledných 30 rokov niekoľko božích rán. Až mám pocit, že by sme mali byť všetci mŕtvi. Začalo sa to v roku 1993 kedy politici začali rozpredávať slovenský majetok. V priebehu niekoľkých rokov sa sem naviezli Nemci, Američania a Francúzi a každého zamestnanca v danej firme totálne zotročili. Spomína Jozef: „Keď som robil vo VSŽ, bol to [...]

Majiteľ Dráčika rozdáva kupujúcim hračky za vyjadrenie politického názoru

19.03.2023

Tento článok je písaný ako hoax. Ale viete ako. Každý hoax sa za istý čas stane praUdou. Majiteľ Dráčika pán Dušan sa cez víkend rozhodol, že svoju voľnočasovú aktivitu – vyjadrovanie politických názorov na webstránke predávajúcej hračky – presunie z online priestoru aj medzi ľudí. Tento skvelý nápad oznámil dnes na sociálnej sieti slovami:Milí [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

obcan255

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5390x
Priemerná čítanosť článkov: 1797x

Autor blogu

Kategórie

Archív