Založ si blog

Halóó, je tu niekto? Či už je každý po smrti?

Slovensko si prežilo za posledných 30 rokov niekoľko božích rán. Až mám pocit, že by sme mali byť všetci mŕtvi.

Začalo sa to v roku 1993 kedy politici začali rozpredávať slovenský majetok. V priebehu niekoľkých rokov sa sem naviezli Nemci, Američania a Francúzi a každého zamestnanca v danej firme totálne zotročili.

Spomína Jozef: „Keď som robil vo VSŽ, bol to raj. Dostával som skvelý plat, ani som sa nenadrel. Manželke som vždy kúpil na narodeniny niečo drahé. Akonáhle spoločnosť prevzali Američania, znížili mi plat o polovicu, robil som o 4 hodiny denne viac a keď som si dal neplánovanú prestávku, dostal som kovovou tyčou po hlave so slovami: Pracuj ty otrok. My sme Američania, ty len maličký Slovák.“

Voľ nebyť, ako byť otrokom. Státisíce Slovákov zomrelo pod rukou otrokárov, strašné to časy.

Pokračovalo to nájazdami maďarských nacionalistov do slovenských škôl a úradov, na čo dlhodobo upozorňoval Ján Slota, slovenský politik a nebojím sa povedať aj hrdina.

Spomína Mária: „Mala som v roku 1999 len osem rokov. Z ničoho nič do triedy nabehli nejakí Maďari, držali mi brokovnicu pri hlave a kričali namňa, nech začnem recitovať otčenáš po maďarsky, inak ma zabijú. Bolo to strašné. Som veľmi rada, že im pán Slota v tom čase pohrozil tankami a Maďari sa stiahli.“

To nie je všetko. Maďari sa stiahli a situáciu využili Rómovia. Žiadne potraviny, či benzínová pumpa neostali bezpečné. Bol to nájazd za nájazdom, Brali všetko. Toaleťák, cigarety, cukríky, alkohol. Mali ste drahšie topánky? Len do momentu, ako ich uvidel nejaký Róm. V momente pribehli šiesti a už ste boli bez topánok. Státisíce Slovákov trpelo, tisíce prišlo o život. Slovenská vláda sa len prizerala a každému Rómovi dávala sociálne dávky v takej výške, že nikdy nemuseli pracovať. Boli sme na titulkách všetkých svetových médií a OSN zvažovalo, že trpiacim Slovákom začne posielať humanitárnu pomoc. Slováci boli opäť raz utláčaný národ, ktorý opäť musel nájsť v sebe nádej. A našiel ju.

Prišiel ďalší hrdina. Róbert Fico, ktorý to všetko zastavil výrokom z roku 2001, ale najmä činmi: „Treba im to takto natvrdo povedať: Robia deti, lebo chcú peniaze, ak nezastavíme populačný rast, tak tu máme o desať rokov problém.

Ťažký zápas, ale Fico nás z neho dostal. Populačný rast Rómov sa zastavil, tak ako Fico sľúbil, zobral im dávky, zobral im nelegálne bývanie a Slováci sa mohli opäť nadýchnuť.

Nie nadlho. Ďalšia rana prišla z Afriky a Ázie. Migranti.

Obávané hordy počiernejších mužov začali zaplavovať slovenské mestá a dediny. Nedalo sa brániť. Znásilňovali všetko, čo malo dieru. Boli ich tu státisíce. Mierumilovní Slováci sa báli ísť pomaly na ulicu. Tisíce mladých dievčat ostalo oplodnených. Pomaly v každom meste mešita a NO GO zóny. V čase Vianoc odstraňovali z námestí vianočné stromčeky, miesto nich inštalovali moslimské mesiace. Všetci si to pamätáme. Len tak tak, že na Slovensku nezačalo platiť právo Šaríja, objavil sa ďalší hrdina.

Marián Kotleba. Veľký, silný a inteligentný Slovák. Nič nás nemohlo zachrániť viac. Niekoľko protestov na ktorých bolo pár desiatok ľudí? Obrovská facka pre migrantov. Začali sa báť. To však nebolo všetko. Kotleba vo voľbách 2016 získal 8% a miesto v opozícii. To bolo pre migrantov zdrvujúce. Opozičná, osem percentná strana bol presne ten moment, kedy začali migranti Slovensko obchádzať. Občas sa zas zjavili na hraniciach, lebo chceli opäť znásilniť nejaké naše dievky, ale definitívny úder dostali, keď sa Kotlebovci dostali do opozície aj v roku 2020. To už migrantov presvedčilo. Kotleba vyhral. Slováci vyhrali.

To už si všimli aj v ďalekej Amerike. „Ako to, že tí Slováci sa nie a nie poddať? Nasadili sme na nich otrokárov, Maďarov, Rómov, migrantov a oni stále nič. My veľmi potrebujeme ich zem, pretože je najkrajšia na svete! Musíme niečo vymyslieť!“ povedal v tajnom rozhovore George Soros. „Čo keby sme v médiách ohlásili vymyslenú pandémiu a začali predávať jed v podobe vakcín, ktorý by Slovákov odrovnal?“ pridáva sa Bill Gates.

Tak sa aj stalo. Prišla vymyslená choroba a vakcíny, po ktorých ľudia padali ako kabely. Každý zaočkovaný týmto jedom zomrel do dvoch rokov. Židia sa zbavili ďalších dvoch miliónov Slovákov. Ale bolo to málo. Preživší príliš dobre vedeli, že je to klamstvo, nedali sa kúpiť. Starešina doktor Harabín povedal jasne: „Rúška dole, hlavy hore.“ a tak sa stalo. Soros nezmohol nič proti urputne bojujúcim Slovákom pri pokladniach v lidli, čo si nechceli nasadiť rúška. Bol koniec. Soros opäť prehral. Slováci opäť vyhrali.

Na ako dlho?

„Už sú takmer zlomení. Musíme pritvrdiť“ povedal Joe Biden a prikázal slovenskej vláde neodoberať plyn z Ruska. A tak sa stalo, Slovensko sa kvôli neodostatku plynu v zime 2022 ponorilo do tmy a do zimy v hlade a smäde. Presne ako sa plánovalo. Padlo ďalších sto tisíc Slovákov. Mohol Fico hovoriť, že pomrzneme, my sme nepočúvali a pomrzli sme.

Ostalo nás už len pár bojujúcich Slovákov. Je ešte nádej? Čo nás čaká nabudúce? My vieme čo, pošlú nás v septembri po zmanipulovaných voľbách do vojny. Tam už isto všetci pomrieme….

Ale možno nie! Možno príde hrdina, ktorý nás, Slovákov, opäť zachráni. Držme si palce. Ide o veľa.

Požiar objektu s autobusmi v Nových Zámkoch spôsobil Srb. Kotlebovci takmer zvolali protest.

20.03.2023

Tento článok je písaný ako hoax. Ale viete ako. Každý hoax sa za istý čas stane praUdou. Alebo aj nie. Plamene zničili všetko, čo im stálo v ceste. Podľa najnovších informácií požiar spôsobil občan cudzej národnosti, škody sú nevyčísliteľné. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/660904-nicive-inferno-plamene-znicili-v-novych-zamkoch-kamion-i-halu-skoda-je-milionova/ Aj [...]

Majiteľ Dráčika rozdáva kupujúcim hračky za vyjadrenie politického názoru

19.03.2023

Tento článok je písaný ako hoax. Ale viete ako. Každý hoax sa za istý čas stane praUdou. Majiteľ Dráčika pán Dušan sa cez víkend rozhodol, že svoju voľnočasovú aktivitu – vyjadrovanie politických názorov na webstránke predávajúcej hračky – presunie z online priestoru aj medzi ľudí. Tento skvelý nápad oznámil dnes na sociálnej sieti slovami:Milí [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

obcan255

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 5215x
Priemerná čítanosť článkov: 1738x

Autor blogu

Kategórie

Archív